Museirally 2022 i Lidköping

Söndagen den 11 september bjuder museerna i Lidköpings kommun med omnejd in till Museirally.
Söndagen den 11 september bjuder museerna i Lidköpings kommun med omnejd in till Museirally.

Visste du att det finns över 20 museer i Lidköpings kommun? Under Museirallyt har du möjligheten att besöka många av dem som inte har öppet för allmänheten i vanliga fall.  Dagen ger tillfälle för intresserade att ta del av riktiga guldkorn som finns i Lidköping med omnejd. Medverkande museer är ideella eller föreningsdrivna. Kartor och stämpelkort delas ut och varje besök genererar en stämpel. De som besökt minst tre museer under dagen deltar i ett lotteri med vinster skänkta av museerna. På alla museer finns det personal som visar runt och på vissa ställen bjuds det på underhållning och servering av kaffe. Vägbeskrivningar till samtliga museer som deltar i årets Museirally syns på kartorna i årets folder, en folder som kan hämtas i receptionen på Vänermuseet eller hos någon av de andra aktörerna. Arrangemanget är en del av kulturarvsdagen 2022 och det är fri entré hos alla aktörer under dagen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida