Järpås Lions samlar in telefoner

Järpås Lions samlar i morgon söndag in mobiltelefoner för återbruk och återvinning. Foto: Pixabay.

Lions Club Järpås kommer under Järpåsdagen imorgon söndag ta emot gamla telefoner för återbruk och återvinning.
Mellan klockan 11.00 och 15.00 finns Lions Club Järpås på plats i ett tält på Industrigatan i Järpås i samband med Järpåsdagen. Man tar emot smartphones och gamla telefoner och levererar dem för återbruk och återvinning. Smartphones återbrukas efter radering av all eventuell data och ett nytt operativsystem installerats. Innan man lämnar in sin telefon ska man låsa upp telefonen, avinstallera appen ”Hitta min telefon” och lämna med eventuell laddare. Gamla telefoner mals ner och återvinns.
Intäkterna går till hjälp för Ukraina.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida