Butik i Lidköping till salu

Butiken Piece of Ease ligger ute till försäljning på Blocket.
Inredningsbutiken Piece of Ease på Sockerbruksgatan i Lidköping ligger ute till försäljning.
– Då vi har fått en möjlighet att utöka en annan del av den verksamhet som vi bedriver kommer vi inte att hinna med butiksverksamheten. Med anledning av detta väljer vi nu att sälja den till en seriös köpare med ett brinnande intresse för möbler och inredning. Butiken har funnits i sammanlagt tio år och har en väl inarbetad kundkrets och väl upparbetade inköpskanaler, säger Kennet och Jenny Hafstedt som driver butiken via sitt företag Hafstedt Interior & Design AB. Priset på verksamheten är satt till 500 000 kronor men ett exakt pris bestäms efter gemensam inventering innan övertagandet. Det nu utsatta priset bygger på sista inventeringen och innefattar även inventarier.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida