Emelie från Lidköping om vägen tillbaka

Den 7 september föreläser Emelie Karlsson från Lidköping om vägen tillbaka efter sin svåra skidolycka.
Den 7 september föreläser Emelie Karlsson från Lidköping om vägen tillbaka efter sin svåra skidolycka.

För 12 år sedan var Emelie Karlsson från Lidköping, med om en skidolycka som gjorde att hon hamnade i koma. Hon vaknade upp i en mardröm. Läkaren gav inga löften om ett liv utan rullstol, ett liv långt från det hon tidigare haft. I föreläsningen, som har namnet ”Jag vill hem”, delar hon med sig av sin berättelse om hur hon kämpade sig dit hon är idag, starkare än tidigare. Emelie Karlsson vill inspirera andra tro på sig själva – med den enkla och ibland omöjliga tanken att ”Aldrig ge upp” och att ”Det mesta är möjligt bara man vill”. Möt Emelie på Lidköpings Stadsbibliotek den 7 september klockan 18.30. Fri entré. Begränsat antal platser.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida