Villa inleder mot AIK i Mästarcupen

Villa vann med 3-1 mot Frillesås i måndagens träningsmatch i Sparbanken Lidköping arena. Foto: Urban Larsson.

Ikväll startar Mästarcupen – en prestigefylld helg med landets fyra bästa lag från i fjol, Villa Lidköping BK, AIK Bandy, Edsbyns IF och Västerås SK, möts. Villa Lidköping börjar ikväll mot AIK.

– Det kommer bli roliga matcher. Vi får börja med AIK, en tuff match. Många pratar om att de tappat spelare och visst de har haft omsättning av spelare men jag tror de kommer vara vassa ändå och det kommer bli full körning i 90 minuter. Det är vår andra och deras första match, men jag tror vi kommer få se många fina prestationer på isen. Det gäller att vi hittar tillbaka på rätt spår och fortsätta där vi slutade i fjol, säger Johan Sixtensson till www.vlbk.se, inför fredagens match.
Villa Lidköping kommer till helgens matcher med en träningsmatch i ryggen, 3-1 mot Frillesås i måndags. Då, som nu, utan Erik Säfström och Felix Pherson som är skadade.
– Tittar man på vår trupp så är den ju nästan intakt så vi ska vara rätt långt fram redan nu. Tajming och sånt där kommer längs vägen men det finns saker, offensivt och defensivt, som vi har börjat resonera om redan nu och jag hoppas vi kan få till lite av de i helgen, säger Johan Sixtensson.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida