Biljakt i centrala Lidköping

En biljakt tidigt på söndagsmorgonen i centrala Lidköping slutade med att en drogpåverkad man slutligen kunde gripas. Mannen misstänks nu för en lång rad olika brott.
Klockan 04.10 söndagsmorgonen skulle polisen stoppa en personbil för kontroll på Esplanaden i centrala Lidköping. Den manlige föraren valde att inte stanna på polisens stoppsignal, utan körde iväg. Polisen förföljde bilen genom centrala Lidköping och biljakten slutar vid Sveagatan/Vallgatan efter att personbilen fått punktering på ett däck. Mannen som körde bilen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik, brott mot knivlagen, hot mot tjänsteman och för att inte ha stannat på polismans tecken.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida