Traktor och personbil krockade utanför Örslösa

En traktor och en personbil krockade strax söder om Örslösa på söndagskvällen. Foto: Urban Larsson.

Strax efter 21-tiden på söndagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en kollision mellan två fordon på väg 2559 strax söder om Örslösa.

En traktor och en personbil hade mötts på vägen strax söder om Örslösa och kolliderat. Personbilen var kraftigt demolerad på vänster sida men personerna i de båda fordonen ska ha klarat sig utan skador och ingen behövde uppsöka sjukhus. Ingen ska i nuläget vara misstänkt för något brott, enligt polis på plats som Lidköpingsextra pratade med. Vägen fick stängas av för trafik i båda riktningarna under tiden som personbilen bärgades och glassplitter sopades upp från vägbanan.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida