Operation att vänta för Säfström

Erik Säfström har en skadad menisk och väntar nu på operation. Foto: Team Sören/Fabbe.

Frågetecknen kring Erik Säfström och hans skada har varit många, nu bekräftar Villa Lidköping på sin hemsida att en titthålsoperation är att vänta för Erik.

I förra veckan var Erik Säfström på plats för en magnetröntgen med fokus på ett knä. Nu har röntgensvaret kommit och efter en skada på insida menisk så väntar en operation för Erik – och en kortare återhämtningsperiod. Operationen kommer att genomföras inom kort och därefter väntar cirka två veckors vila från isträning för att låta såret läka.
– Det känns skönt att jag har fått svar på vad det är för skada. Nu blir det fullt fokus på att bli helt återställd. Jag siktar på att vara på is igen cirka två veckor efter operationen, säger Erik Säfström till www.vlbk.se.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida