Lidköpingsbo döms till fängelse

En 37-årig Lidköpingsbo, boende på en mindre ort i Lidköpings kommun, har dömts till fängelse för flera fall av stöld och häleri.

Mannen döms till tre månaders fängelse för att bland annat ha gjort inbrott i en fastighet i Gillstad och stulit bland annat en gräsklippare och en trimmer. Mannen ska även ha stulit en bilsläpkärra från ett företag i Skara och gallergrindar, virke och kanalplast från ett annat företag strax utanför Skara. Men på kärran fanns en spårsändare som gjorde att kärran kunde spåras till olika platser mellan Skara och Lidköping under natten och slutligen till mannens bostad söder om Lidköping. Vid en husrannsakan i mannens bostad hittade polisen släpkärran lastad med saker samt gräsklippare och trimmer, samt även andra stulna föremål som togs i beslag. Mannen, som suttit häktad, ska kvarstanna i häkte tills domen i ansvarsdelen vinner laga kraft.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida