Quiltköping för sista gången

Cirka 700 personer besökte Träffpunkt Quiltköping under de tre dagar som mässan pågick. Foto: Urban Larsson.

Den 2-4 september arrangerades mässan Träffpunkt Quiltköping för 13:e gången i ordningen, och denna gång i foajén på Sparbanken Lidköping arena.

Som vanligt kom besökarna från både när och fjärran när det arrangerades Quiltköping, dock var besöksantalet inte lika stort som vanligt.
– Det har varit lite trögare i år, både att locka hit utställare, kursdeltagare och besökare, säger mässarrangör Gunilla Plesner, som ändå kunde räkna in cirka 700 besökare under de tre dagar som arrangemanget pågick.
Som vanligt hade en del åkt långt för att besöka Quiltköping, för gå på någon av de kurser eller workshops som anordnades eller bara för att umgås med likasinnade. Det fanns många quiltbutiker på plats och det arrangerades som vanligt en tävling, och denna gången med Pippi-tema.
– Alla som varit här, både besökare och utställare har varit väldigt nöjda, konstaterar Gunilla Plesner, som dock arrangerat sin 13:e och sista Quiltköping. Än är det dock inte helt slut för det pågår fortfarande utställningar på temat quiltning både på Vänermuseet och Stadsbiblioteket.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida