Nyblom och Betnér till Lidköping

Puss & Kram – Henrik Nyblom och Magnus Betnér.

Komikerna Henrik Nyblom, från Skara, och Magnus Betnér släpper i dagarna sin nya podd Puss & Kram och åker på turné till 50 städer. Ett av stoppen är i Lidköping den 2 november.

Puss och Kram är en on the road-podcast där komikerna samtalar om allt från aktuella händelser till vardagen. Om att vara turnérande artist och utmaningarna kring det, om drivkrafter, vänskap och givetvis en hel massa trams! 
– Avsnitten spelas in direkt efter avslutad standupföreställning och kommer ge en väldigt ren upplevelse, innan adrenalinet från kvällen har lagt sig, säger Magnus Betnér.
– Podden blir en insikt i turnébusslivet och en och annan bro kommer säkerligen brännas, säger Henrik Nyblom.
För närvarande är duon även ute och testar material på provföreställningar. Allt inför den stora turnépremiären av standupshowen som bär samma namn som podden. Showen blir en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!

 

Henrik Nyblom
är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Nyligen släppte han sin första standupspecial på Youtube och han har även setts flitigt i TV4 med sina humoristiska musikinslag och intervjuer av politiker vid valstugorna.

Magnus om Henrik:
– Nyblom är bäst! På scen och av scen. Det ska bli så jävla kul att åka på en riktig turné ihop!

Magnus Betnér
har i nära 25 år tillsammans med några få andra varit personen som drivit standup-branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. 

Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 150 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. Magnus nya special ”Det enda man har”, inspelad i Vasa, Finland släpptes nyligen och har redan setts av över 100 000 på Youtube.

Henrik om Magnus:
– Så gött att åka med Gamle Bettan! Han är ju den mest äkta ståuppkomikern vi har i Svea Rike. Så sköj att få vara hans Igor!

Poddpremiären är idag den 13 september, podden finns att höra på Spotify, Apple podcaster och alla stora plattformar. Turnépremiären är den 28 september, och den 2 november kommer alltså duon till Lidköping och Folkets hus.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida