EXTRA: Man skjuten i Lidköping

Klockan 00.52 i natt larmades polisen till Stenportsgatan med anledning av att en man gick runt och viftade med en kniv.
När polispatrull kom till platsen gick mannen mot poliserna med kniven i handen. Poliserna upplever situationen som hotfull och skjuter då verkanseld och mannen träffas i buken. Mannen kördes till sjukhus och var vaken samt talbar. Han vårdas nu för livshotande skador. Mannen, som är född 1995, är misstänkt för grovt hot mot tjänsteman. Platsen spärrades av för teknisk undersökning men tidigt på morgonen var tekniker klara och avspärrningen är hävd. De inblandade poliserna klarade sig utan fysiska skador. En anmälan om tjänstefel har upprättats, vilket är praxis efter att en polis skjutit verkanseld.
Texten uppdateras.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida