BK Wik tog sin tredje raka seger

Axel Wallin spelade ihop hela 932 poäng i segermatchen mot BK Håvås. Foto: Urban Larsson.

Efter 12-8 mot Team Mariestad BK och 14-6 mot Skövde AIK BK förra helgen blev det i helgen en ny fullpoängare nr BK Wik besegrade BK Håvås på hemmaplan med klara 16-4.

Årets seriespel i division 2 Norra Götaland har börjat bra för BK Wik och efter tre spelade matcher har man nu full pott.
– Vi är jättenöjda för Håvås är ett lag som vi tror tillhör den övre halvan i serien. Vi visade att vi är ett lag att räkna med och speciellt roligt är de att de unga killarna i laget spelar så bra, säger Stefan Jonsson i BK Wik.
De som bärgade segern för BK Wik var: Axel Wallin (932 poäng), Linus Jonasson (899 poäng), Jan Nordberg (859 poäng), Andreas Wik (830 poäng), William Tigerberg (823 poäng), Joel Boo (816 poäng), Maths Blyh (770 poäng), Fredrik Tengelin (371 poäng på två serier) och Stefan Jonsson (330 poäng på två serier). BK Wik toppar därmed tabellen på sex inspelade poäng efter tre matcher. Nästa match är hemma mot Trollhättan Dolphins den 15 oktober.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida