Marie nyvald ledamot i LAS-styrelsen

Marie Linder Jakobsson välkomnas som ny styrelseledamot av omvalde LAS-ordföranden Göran Berglund.
På tisdagskvällen den 27 september höll Lidköpings atletsällskap sitt årsmöte där närvarande medlemmar bland annat fick information om det kraftigt höjda kostnadsläget och hur styrelsen tänker sig att hantera det.

Göran Berglund omvaldes till ordförande och som ny styrelseledamot invaldes Marie Linder Jakobsson. Hon bor i Lidköping och har tillsammans med sin man Conny barn som är aktiva i klubben.
I övrigt består styrelsen av Kjell Albertsson, Peter Fredriksson, Sören Claesson, Patrik Ljung och Ingemar Strömberg. Suppleanter är Stefan Fredriksson och Sandra Ottosson. Tobias Assarson avtackades efter tre år som suppleant. Det delades också ut förtjänsttecken från både LAS och Västergötlands brottningsförbund.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida