Moa Öhman nominerad till priset Månadens spelare

Moa Öhman (till höger i bild) har nominerats till priset som Månadens spelare i Elitettan.

En målvakt och två målskyttar är nominerade till priset som Månadens spelare i Elitettan i september.

Louise Högrell, Växjö DFF
Högrell har hållit nollan i hela september och är nu uppe i sju raka matcher utan insläppt mål. Samtidigt rusar hennes Växjö mot förstaplatsen och tabellettan har just nu åtta poängs marginal till -tvåan, -trean och -fyran.

Moa Öhman, Lidköpings FK
Moa Öhman har gjort mål i alla fyra matcher som LFK spelat i september. Samtidigt har laget vunnit och chansen på en topp 3-placering lever fortfarande. Öhmans finaste stund kom i 3-1–segern mot Jitex där hon gjorde alla mål för Lidköping.

Izabella Bergström, Bergdalen
Nykomlingen Bergdalen hittade viktig poängform i september och plockade sex poäng på fyra matcher. Izabella Bergström gjorde tre av lagets nio mål och bland annat två i 3-2–segern mot Jitex.

Elitfotboll Dam utser varje månad Månadens spelare i Elitettan. Vinnaren utses av en jury bestående av seriens lagkaptener samt representanter från media och partners. Vinnaren tilldelas 10.000 kronor att skänka till valfritt CSR-projekt i klubben.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida