Storseger för Villa – 48-0 efter fyra matcher i cupen

Emma Ahlander gjorde fyra mål när Villa Lidköping besegrade Sandvikens AIK med 11-0. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping startade bra och skaffade sig en ledning med 6-0 efter 45 minuter, detta efter bland annat två mål av nyförvärvet Emma Ahlander, tidigare i Sandviken. Emma gjorde totalt fyra mål mot sin forna klubb och Tilda Ström var inte sämre och stod även hon för fyra mål. Matchen slutade 11-0.
– Vi gör det vi ska. Vi släpper inte till en enda målchans genom hela matchen. En dicplinerad defensiv genom hela matchen och även om vi gör mycket mål så hackar vi lite offensitvt. Vi är lite slarviga i passningsspelet och lite sega i bollsläppen. Det känns som att vi redan är mentalt på nästa helg och finalspelet, vilket kanske inte är så konstigt. Men vi är där och gör jobbet, säger Andreas Ingemarrson till www.vlbk.se efter matchen.
Efter segrar med 12-0 mot Skirö, 10-0 mot Möndal, 15-0 mot Uppsala och nu 11-0 mot Sandviken, så väntar ett finalspel i Göransson arena nästa helg. Då spelas det två semifinaler, en final och en bronsmatch. Vilket motstånd som väntar är inte klart ännu.

Svenska Cupen – Omgång 4
Sandvikens AIK-Villa Lidköping BK 11-0 (6-0)
1-0 Moa Friman
2-0 Tilda Ström
3-0 Tilda Ström
4-0 Moa Friman
5-0 Emma Ahlander
6-0 Emma Ahlander
7-0 Tilda Ström
8-0 Sanna Gustafsson
9-0 Emma Ahlander
10-0 Emma Ahlander
11-0 Tilda Ström
HörnorSandvikens AIK: 0. Villa Lidköping BK: 16.
Utvisningar: Sandvikens AIK: 4×10 min., 1×5 min.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida