Syrianska Lidköping inledde kvalet med seger

Danijel Nikolla gjorde tvår mål när Syrianska FK Lidköping vann över Byttorps IF med 4-2 i kvalet till division 4. Arkivfoto: Urban Larsson.

På lördagseftermiddagen spelade Syrianska FK Lidköping sin första match i kvalet till division 4 och det blev seger med 4-2 borta mot Byttorps IF.

Byttorp tog ledningen redan i den 16:e minuten, men i den 44:e minuten kunde Danijel Nikolla kvittera för Syrianska Lidköping. På stopptid i den första halvleken kunde gjorde samme Nikolla sitt andra mål för dagen och Syrianska Lidköping kunde gå till halvtidsvila med en 2-1-ledning. En ledning som utökades i den andra halvleken och matchen slutade till slut 4-2 för Syrianska Lidköping, som i nästa match möter Kronängs IF på hemmaplan den 22 oktober. Seger även i den matchen och Syrianska FK Lidköping spelar i division 4 nästa säsong.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida