Alvin till final i Hallsbergsträffen

Alvin Ekholm, Oskar Treijner, Viktor Fredriksson (främre raden), Lamia Topalovic, Lexi Hammar och Zlatan Topalovic tävlade för LAS i Hallsbergsträffen.
Lidköpings AS deltog med sex brottare när Hallsbergsträffen avgjordes i lördags. Bäst gick det för Alvin Ekholm som efter fem raka matchvinster nådde final.


Alvin Ekholm brottades i 57-kilosklassen för GR14, en viktklass med hela 14 deltagare. På vägen till finalen radade han upp fem fallsegrar och tappade bara två poäng samtidigt som han själv tog 41 tekniska poäng. Oturligt nog inleddes finalen mot Mohin Kharoti, Norberg, med att Alvin blev skallad och tvingades bryta. Det var extra tråkigt med tanke på att det var ett möte mellan de två tveklöst bästa brottarna i viktklassen. Mohin hade också idel fallvinster på sin väg mot finalen. Bland övriga LAS-brottare inledde Viktor Fredriksson med två fallsegrar i GR14:s 62-kilosklass innan det blev förlust och därefter bronsmatch mot Lasse Peltonen, Östhammar. Upplandsbrottaren vann där med poängen 8–2, så Viktor blev fyra av de åtta deltagarna i klassen. Även Oskar Treijner, LAS, deltog i viktklassen men blev utslagen i poolen sedan hans båda motståndare vunnit på teknisk överlägsenhet. Bland de yngre deltagarna noterade Zlatan Topalovic en vinst och en slutlig tredjeplats i 34-kilosklassen för GR11. Lamia Topalovic vann två av sina tre matcher men fick ändå nöja sig med tredjeplatsen i 29-kilosklassen för WW9 medan Lexi Hammar denna gång blev utan segrar i 49-kilosklassen för WW11.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida