DM i bordtennis arrangeras i Lidköping

Helgen den 12-13 november arrangeras DM i bordtennis i Lidköping.

Helgen den 12-13 november arrangeras distriktsmästerskap i bordtennis för nordvästra Götaland och tävlingen avgörs i Idrottens hus i Lidköping.

Tävlingen avgörs i A-hallen och bordtennishallen i Idrottens hus och det kommer att tävlas i många åldersklasser, allt ifrån de yngsta födda 2012 till herr- och damklass. Det kommer även att vara paraklasser för både ungdomar och seniorer. Tävlingen är även kvalificerande till kommande SM, så de bästa i varje klass kommer att representera nordvästra Götaland i kommande SM. Tävlingen arrangeras av bordtennisklubbarna IFK Lidköping och Örslösa-Söne IK.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida