Villa avgjorde med tre mål på mindre än tre minuter

Tränaren Johan Sixtensson fick se sitt Villa besegrade Vänersborg med 6-2 i genrepet inför fredagens Elitseriepremiär mot IFK Motala. Foto: Urban Larsson.

På fredagskvällen åkte Villa IFK Lidköping till Vänersborg för ett sista genrep inför fredagens seriepremiär mot IFK Motala. Villa var som vanligt starkast i den andra halveken och besegrade Vänersborg ännu en gång.

Villa Lidköping har inte förlorat mot Vänersborg sedan annandag jul 2012, alltså på nästan 10 år, och på fredagskvällen kunde Villa lägga till ytterligare en seger. Efter 1-1 i halvlek kunde Villa till slut vinna med 6-2 efter en riktigt vass andra halva av matchen där laget bland annat gjorde tre mål på lika många minuter i början av den andra halvleken.

Bandy
Träningsmatch
IFK Vänersborg-Villa Lidköping BK 2-6 (1-1)
0-1 Martin Johansson (21), 1-1 Joakim Johansson, hörna (45+1), 1-2 Tim Persson (50), 1-3 Felix Pherson (51), 1-4 Alexander Härndahl (52), 1-5 Johan Löfstedt (75), 1-6 Erik Säfström (85), 2-6 Adam Herou Lööf, hörna (89).
Hörnor: IFK Vänersborg: 5 Villa Lidköping BK: 9.
Domare: Jacob Liljegren.
Publik: 268.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida