Tuff start för LFK i kvalet till division 1

Tränaren Stefan Strind och hans LFK fick en tuff start i kvalet till division 1. Foto: Urban Larsson.

Lidköpings FK inledde på lördagen kvalet till division 1 och det med att förlora med 1-0 mot IFK Berga. Nu krävs en seger i nästa match, och att övriga resultat går LFK:s väg, för att det ska bli avancemang.

Tre lag kvalspelar om en plats i division 1 nästa säsong. Lördagens förlust för LFK innebär att man nu måste vinna nästa match, som spelas hemma mot BK Astrio (Halmstad), kommande helg, för att man ska ha chansen att vinna gruppen. BK Astrio och IFK Berga möts helgen efter i en sista och helt avgörande match.

Fotboll
Kval till division 1 södra
IFK Berga-Lidköpings FK 1-0 (0-0)
1-0 Peiman Eliassi (56)
Utvisningar: IFK Berga: Michael Gonzalo (44). LFK: Gabrijel Matanovic (44).
Publik: 190.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida