Två nya segrar för fullpoängare BK Wik

Andreas Wik fick ihop 879 poäng i bortamatchen mot Kvänums BK. Foto: Urban Larsson.

BK Wik tog i helgen två nya segrar i bowlingens division 2 norra Götaland och utökade därmed ledningen i tabellen.

Två tuffa bortamatcher och fyra poäng med hem i bagaget, det blev BK Wiks facit efter helgens två bortamatcher. Första matchen spelades mot BK Kåess i Skara bowlinghall och där kunde Wik vinna med 14-6. Poängbäst i Wik var Jan Nordberg med 879 poäng. Nästa match var mot Kvänums BK och det blev en jämn historia. Wik låg under med 4-1 efter första serien, men vände matchen till sin fördel och kunde till slut vinna med 12-8. Här blev Andreas Wik poängbäst med totalt 879 poäng. BK Wik toppar tabellen med tolv poäng efter sex spelade omgångar. Nästa match för Wik är hemma mot Edsbowlarna nu på lördag den 29 oktober.

Länk till samtliga resultat samt aktuell tabell: https://bits.swebowl.se/seriespel?seasonId=2022&clubId=7447&teamId=90633&divisionId=17&showTeamGames=true&showTeamDivisionTable=true&showTeamDetails=true

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida