Ännu en övertygande seger för BK Wik

Maths Blyh och BK Wik tog på lördagen ännu en övertygande seger när man besegrade Edsbowlarna med 15-5. Foto: Urban Larsson.

BK Wik tog idag ännu en övertygande seger när man besegrade KS Edsbowlarna med 15-5 på hemmaplan. Wik utökar därmed ledningen i tabellen.

Två tuffa bortamatcher och fyra poäng med hem i bagaget förra helgen och idag övertygade BK Wik på nytt när man besegrade Edsbowlarna med hela 15-5. Andreas Wik blev poängbäst med totalt 938 poäng. Wik toppar därmed tabellen med 14 poäng efter sju spelade omgångar. Nästa match för Wik är borta mot Götene BK den 19 november. Götene är förövrigt det enda lag, tillsammans med Wik, som inte tappat någon poäng denna säsong så det är upplagt för en tidig seriefinal.

Dagens resultat BK Wik: Andreas Wik 938, Maths Blyh 891, Jan Nordberg 811, Linus Jonasson 802, Tomas Elofsson 791, Fredrik Tengelin 783, Axel Wallin 719, Joel Boo 679 (tre serier), Anders Wahlin 145 (en serie).

Länk till samtliga resultat samt aktuell tabell: https://bits.swebowl.se/seriespel?seasonId=2022&clubId=7447&teamId=90633&divisionId=17&showTeamGames=true&showTeamDivisionTable=true&showTeamDetails=true

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida