Vinster för Lidan BTK och IFK Lidköping

Anders Ersson och hans Lidan vann med 8-3 mot Götene Tor. Foto: Urban Larsson.


Den gångna veckan spelades flera matcher med lokala lag i bordtennisens division 4 och det blev både vinster och förluster. Örslösa-Söne IK, som förra veckan besegrade Lidan BTK B, lyckades dock inte upprepa bedriften utan förlorade mot Blikstorps AIK B.

Tre lokala lag i bordtennisens division 4 var igång under veckan och det blev två vinster och en förlust. Lidan BTK B, som veckan innan förlorade mot Örslösa-Sönes A-lag, tog revansch och besegrade Götene Tor BTK B på bortaplan med 8-3. IFK Lidköping C spelade hemma mot Töreboda BTK och även här skrevs segersiffrorna till 8-3. Samma siffror blev det i mötet mellan Örslösa-Söne IK och Blikstorps AIK B. Örslösa-Söne hade inte marginalerna på sin sida, då tre matcher som gick till skiljeset förlorades, och Blikstorp kunde vinna med 8-3.

Länk till samtliga resultat och aktuell tabell: https://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=SBTF_SERIE_AVD14355&k=LS14355&p=1

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida