Lennie Norman till Lidköping med ”Gubbvarning 2.0”

Lennie Norman kommer till Lidköping den 4 mars med sin show ”Gubbvarning 2.0”.

Lennie Norman förlänger humorshowen ”Gubbvarning Live 2.0” på turnén våren 2023. Med den nyskrivna och uppgraderade showen fortsätter Lennie att skärskåda tiden vi lever i som tar tempen på samtiden och lyfter till en helt ny nivå. Första upplagan av Gubbvarning gjorde dundersuccé (2019) och årets ”Gubbvarning Live 2.0” är inget undantag. Showen har sedan dess spelats för fullsatta salonger med 134 föreställningar i bagaget och hyllats till skyarna av både publik och kritiker. Biljetterna till vårturnén släppes idag och totalt besöker Lennie Norman 18 orter runt om i landet med final i Stockholm den 5 april 2023.

Föreställningen ”Gubbvarning Live” fick premiär hösten 2019 med att Lennie Norman firade sitt 70-års jubileum. Sedan dess har föreställningarna gjort succé och spelats för fullsatta hus runt om i landet. Lennie uppgraderade showen hösten 2022 med nytt material ”Gubbvarning Live 2.0” och intresset för showen är stort och gör just nu jättesuccé runt om i landet. Nu förlängs den med en ny turné våren 2023. ”Gubbvarning live 2.0” på turné bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen ”Gubbvarning live” som sålts i över 70.000 exemplar och en show som spelats för fullsatta hus runt om i landet. Det blir en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker. Argare, bittrare men med glimten i ögat, så kommer Lennie bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i.

Turnéplan: ”Gubbvarning Live 2.0” våren 2023:

2/3 Uddevalla, Östraboteatern
3/3 Falköping, Stadsteatern
4/3 Lidköping, De la Gardieskolans aula
5/3 Kungsbacka,Teater
9/3 Göteborg, Lorensberg Teatern
10/3 Varberg, Nöjeshallen
11/3 Alingsås, Alströmmer Teatern
12/3 Vara, Konserthus
14/3 Lund, Stadsteatern
15/3 Kristianstad, Teater
16/3 Västervik, Bryggaren
17/3 Ystad, Teater
18/3 Karlshamn, Stadsteatern
19/3 Helsingborg, Stadsteatern
31/3 Enköping, Joar Blå
1/4 Köping, Forum
2/4 Ludvika, Folkets hus
5/4 Stockholm, Intiman

Biljetterna är släppta via: www.mtlive.se

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida