Nu sänds Tareq Taylors besök i Lidköping

Tareq Taylor lagade bland annat mat i Stenbrottet på Kinnekulle.

Imorgon fredag den 4 november är det dags för Tareq Taylors TV-serie Nordic Cookery säsong 6 att ha premiär. Det var i somras som Tareq var i Destination Läckö-Kinnekulle och filmade till sitt program och först ut i serien är just programmet från Destination Läckö-Kinnekulle. Programmet kan ses på kanalen Godare klockan 17.10 samt 20.35 samt via streaming på Vimeo.

I programmet kommer man bland annat få se när Tareq lagar mat i Stora Stenbrottet på Kinnekulle, vid Läckö Slott och i Spikens fiskehamn. Man får se när han cyklar MTB, möter Stefan Johansson på Forshems gästgivaregård, Petter Nordgren på Sjöboden och gör ett besök på Rörstrand Museum och torghandeln tillsammans med Camilla Bender Larsson.
– Det ska bli så roligt att programmet nu kommer sändas och se hur det kommer tas emot. Maten är en stark reseanledning till oss och i och med att vi har det som ett av våra fokus områden känns det här extra roligt. Vi hoppas naturligtvis att många blir nyfikna på destinationen efter programmet och vill komma hit och uppleva det. Jag säger som Tareq gör i programmet – If you want to experience true essens of swedish summer this is where you go, säger Anna Ohlin Ek, vd Destination Läckö-Kinnekulle.
Lokalt sponsrades inspelningen av Stiftelsen Läckö slott, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Lidköpings kommun under projektledning av Destination Läckö-Kinnekulle.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida