Vattenavstängning – tankar ställs ut i Mellby och Lovene

 

Tisdagen den 15 november mellan klockan 08.00-18.00 stängs vattnet av i ett stort område söder om Lidköping, enligt kommunens hemsida.

Vattenavstängning omfattar ett större område runt Mellby, Lovene och Gillstad (se bifogad karta). Vattenavstängningen görs på grund av ledningsarbeten på kommunens ledningsnät och vattenleveransen kommer att brytas helt under angiven tid. Vattentank för hämtning av vatten kommer att finnas vid Mellby fotbollsplan och vid Lovene station. Information kommer även att gå ut till berörda vattenföreningar och fastighetsägare via post och sms. Boende i område uppmanas hålla alla vattenkranar avstängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma, för att åtgärda ska man spola kallvatten tills vattnet är klart.

Området som berörs av vattenavstängningen. Illustration: Lidköpings kommun.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida