Familjesöndag på Vänermuseet

Nu på söndag är det familjesöndag på Vänermuseet. Foto: Ola Kjelbye.

Nu på söndag arrangerar Vänermuseet familjesöndag med sång och musik blandat med historier om Vänerns väsen.

Senare samma dag kommer Fröken Sill, alias Cilla Klein, på besök med sin musikföreställning ”Fröken Sill på nya äventyr”. Fylld av gungande rytmer och kluckande skratt tar Fröken Sill med publiken på ett plaskande äventyr. Hon dyker ner till toppensnäckorna Sjapp och Klack, berättar sagan om Valen och Krillen, och möter ålen som älskar att spela på ”fiålen”. Fröken Sill är fenomenal på att få barn att rimma, sjunga och vifta på fenorna. Hur väl känner du museets fiskar? Testa dina kunskaper genom att spela fiskbingo bland akvarierna. Högläsning och skaparverkstad passar alla åldrar medan föreställningen passar bäst för åldrarna 3-6 år.

Nu på söndag är det familjesöndag på Vänermuseet. Foto: Ola Kjelbye.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida