Dubbla cupsegrar för LAIK U14

LAIK U14 efter segern i Surtecupen.

Lidköpings AIK:s U14-lag har varit iväg på cup två helger i rad och det blev seger i båda cuperna efter att killarna i laget visat prov på både kämpaglöd och bra spel.

Helgen den 4-6 november var laget i Västerås och spelade Kalle Rosenbergs minnes cup. Man gick obesegrade genom gruppspelet och vann sedan semifinalen mot GT76 med 6-4, efter att ha legat under med 2-3 i halvlek. I finalen vann LAIK med 4-0 mot Spånga efter en väl genomförd final. Den gångna helgen var laget Surtecupen, en endagarscup som avgjordes i Ale arena. Cupen var upplagd som en rak serie, där alla mötte alla. LAIK gick vinnande ur samtliga fem matcher och lyckades med bedriften att inte släppa in ett enda mål. Man vann således även denna cup.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida