Skaraborg contemporary i Lidköpings konsthall

Utställningen Skarabors contemporary pågår till den 7 januari.

Just nu pågår utställningen Skaraborg contemporary  på Lidköpings konsthall. Utställningen, som pågår till den 7 januari, tar tempen på den samtida konstscenen i Skaraborg.

Utställningen Skaraborg contemporary tar tempen på den samtida konstscenen i Skaraborg. Genom fyra konstnärskap där alla arbetar med olika tekniker och uttryck, men har Skaraborg som gemensam nämnare, får vi en inblick i den samtida konstscenen i Skaraborg. Påverkar landskapet vi lever i det konstnärliga uttrycket eller är konsten verksam i sin egen svär utan större påverkan? Tillsammans med konstnärerna Katja Beckman Ojala, Carolina Jonsson, Jonas Liveröd och Samot Nosslin utforskas platsen betydelse för konsten och man får ta del av en del av den samtidskonst som har Skaraborg som sin tillblivelseplats. Utställning sätter ljuset på den konstscen som finns just här, just nu.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida