Lidan BTK drar ifrån i toppen av tabellen

Noah Hovdenak är, tillsammans med sina lagkompisar, på väg att åter föra upp Lidan BTK till division 1. Foto: Urban Larsson.

Lidan BTK, som förra säsongen lite snöpligt ramlade ur bordtennisens division 1, ser ut att åter kunna bli ett division 1-lag den kommande säsongen. Den gångna helgen tog laget fyra nya poäng när man besegrade Trollhättans BTK med 8-2 och Alingsås PP med 8-4 och laget gjorde därmed ett ryck i toppen av tabellen.

När nästan halva serien har avverkats toppar Lidan BTK division 2 herrar VSN. Laget har tolv poäng efter sex spelade omgångar, fyra poäng före Svanesunds GIF och IFK Falköping BTK, och det ser åter ut som Lidköping åter kan få ett division 1-lag i bordtennis till nästa säsong. Laget mot Trollhättans BTK och Alingsås PP bestod av Andrew Gambina, Alex Lund, Alexander Fransson och  Noah Hovdenak. I samma serie spelar IFK Lidköping och de ligger just nu på en sjätte plats i tabellen med fyra inspelade poäng efter sex spelade omgångar. Nästa sammandrag är den 10 och 11 december i Lidköping då IFK Lidköping står som arrangör för lördagens sammandrag och Lidan BTK för söndagens. Lidan BTK möter då Skövde PK och Holta IK medan IFK Lidköping ställs mot IFK Falköping BTK och Svanesunds GIF.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida