Johan Glans till Stadsträdgården i Lidköping

Den 28 juli nästa år kommer Johan Glans till Lidköping på sin sommarturné.

Sommaren 2023 ger sig Johan Glans ut på sommarturné och den 28 juli landar han i Lidköpings Stadsträdgård. Enligt Johan Glans själv besöker han landets ”somrigaste scener”.

Det blir första gången en kommersiell aktör använder Dina-scenen och dessutom inom en ny genre som kompletterar kulturutbudet som brukar vara i Stadsträdgården om somrarna. Det var fem år sedan Glans senast turnerade och hade ett stopp i Sparbanken Lidköping arena, med erfarenhet från den turnén står det klart att Lidköpingsborna gillar Johan Glans.
– Det var en fantastisk stämning i Sparbanken Lidköping Arena den gången. Vi har letat efter en arrangör till Stadsträdgården där vi tillsammans kan utveckla platsen, vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Andrea Johansson evenemangsansvarig på Destination Läckö-Kinnekulle.
Biljetterna släpps i morgon tisdag 29/11.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida