Linnea Bengtsson medverkade i TV4:s Nyhetsmorgon

Linnea Bengtsson medverkade i TV4:s Nyhetsmorgon. Foto: Privat.

Linnea Bengtsson, som är bördig från Lidköping och tidigare arbetat åt Lidköpings kommun i Rockford USA, arbetar nu som näringslivsstrateg på Tidaholms kommun som har ett nytt EPA-projekt som uppmärksammades på Nyhetsmorgon på TV4 idag. 

Projektet syftar till att EPA-ungdomar som redan är ute och kör skall hålla lite extra koll och rapportera skadegörelse eller annat till polisen eller Tidaholms kommun. I gengäld får ungdomarna presentkort på de lokala bensinstationerna i Tidaholm. Fyra ungdomar har redan anmält sig och en obligatorisk informationsträff tillsammans med Tidaholms kommun och polisen inträffar den 14:e december där projektet gås igenom och vad som gäller. Exempelvis så får ungdomarna absolut inte ingripa om de ser något, utan de handlar om en brottsförebyggande insats och rapportering.
Linnea medverkade på P4 Skaraborg i onsdags och i går ringde TV4 upp och ville göra ett inslag dagen efter (läs idag). Linnea deltog live via Facetime och inslaget ligger uppe på TV4:s hemsida. 
– Ett positivt inslag och riktigt kul att Skaraborg i detta fall via Tidaholms kommun lyfts på den här mediala nivån, säger Linnea Bengtsson.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida