Tennissiffror när Villa Lidköping besegrade Västerås

Christoffer Edlund gjorde 4-2 i den 54:e minuten, ett viktigt mål som kom direkt efter att Västerås reducerat två gånger om. Foto: Urban Larsson.

Ettan mot tvåan i Elitserien möttes på onsdagen då Västerås SK gästade Sparbanken Lidköping arena.

De 2 774 på läktarna hade nog förväntat sig en spännande fight när de just nu två bästa lagen i Elitserien möttes, men så blev det inte. Efter 36 minuter hade Tim Persson redan hunnit med att göra två mål och Martin Johansson skjutit in en hörna. Västerås reducerade visserligen två gånger om, i slutet av den första och början av den andra halvleken, men bara två minuter efter den sista reduceringen gjorde Christoffer Edlund 4-2. Joel Broberg avgjorde matchen genom att göra två mål inom loppet av fyra minuter, innan Västerås putsade till siffrorna på slutet. Villa rycker därmed i tabelltoppen och har nu Nästa match för Villa är hemma mot Sandvikens AIK den 12 december.

Bandy
Elitserien
Villa Lidköping BK-Västerås SK 6-3 (3-1)
1-0 Tim Persson (31), 2-0 Martin Johansson, hörna (35), 3-0 Tim Persson (36), 3-1 Tobias Hjälmeby Holmberg (42), 3-2 Kasper Sandgren (52), 4-2 Christoffer Edlund (54), 5-2 Joel Broberg (70), 6-2 Joel Broberg (74), 6-3 Daniel Johansson (84).
Hörnor: 11-4 (6-0).
Utvisningar: Villa: 0. Västerås: 0.
Domare: Pavel Silinski.
Publik: 2 774.

Samtliga resultat och aktuella tabeller.