Kristijan Nikolla femmålsskytt för Lidköping United

Danijel Nikolla gjorde ett och Kristijan Nikolla fem mål när laget besegrade Dribbla United FK från Motala med 6-5. Foto: Privat.

FC Lidköping United tog ytterligare en seger när man på lördagseftermiddagen besegrade Dribbla United FK med 6-5.

Det blev en dramatisk match för Lidköping United, som spelades i Levene arena, mot Dribbla United från Motala. Kristijan Nikolla inledde målskyttet i den 3:e minuten men Dribbla United kom tillbaka och tog ledningen med 3-1. Då klev Kristijan Nikolla fram och gjorde tre mål på fem minuter. Det var samme Nikolla som gjorde det avgörande 6-5-målet med bara drygt två minuter kvar att spela. Kristina Nikolla gjorde totalt fem och Daniel Nikolla ett mål. I och med segern gick Lidköping United förbi Dribbla United i tabellen och ligger just nu på en tredje plats på 13 poäng på åtta spelade matcher, tre poäng efter serieledaren Nol IK, som dock spelat en match mindre.
Nästa match för Lidköping United är borta mot Färgelanda IF den 16 december.

Futsal division 1 Västra Götaland
FC Lidköping United-Dribbla United FK 6-5 (2-3)
1-0 Kristijan Nikolla (3), 1-1 Gabi Morad (11), 1-2 Stephen Kigongo (12), 1-3 Valon Siska (15), 2-3 Danijel Nikolla (19), 2-4 Besfort Kalludra (26), 3-4 Kristijan Nikolla (28), 4-4 Kristijan Nikolla (31), 5-4 Kristijan Nikolla (33), 5-5 Leon Zeka (33), 6-5 Kristijan Nikolla (37).

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida