IBK Lidköping nära poäng mot serieledaren

Klara Green och IBK Lidköping var nära att ta poäng på bortaplan mot serieledaren IBK Lockerud Mariestad. Foto: Urban Larsson.

IBK Lidköping mötte i helgen serieledaren IBK Lockerud U på bortaplan i division 1 Västergötland dam och det blev förlust med 4-2 efter att hemmalaget avgjorde när bara 21 sekunder återstod av matchen.

– Sur förlust. Vi borde ha haft minst oavgjort sett till chanserna som skapades. Men kylan när lägena dyker upp finns inte och då blir det svårt att vinna trots säsongens bästa prestation sett till hur vi ville spela och spelade, säger Lidköpings tränare Jonas Antonsson till Nya Lidköpings-Tidningen.
Målen för IBK Lidköping gjordes av Stina Lundgren och Molly Fröjd. Lockerud leder serien med 20 poäng efter sju spelade matcher och IBK Lidköping ligger på en fjärde plats med sju poäng.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida