Christoffer Edlunds magiska bandyklubba

Christoffer Edlunds magiska klubba, som hittills gjort 22 mål för Villa denna säsongen. Foto: Urban Larsson.

Att Christoffer Edlund är magisk med sin bandyklubba när det gäller att göra mål har nog de flesta som följer Villa Lidköping noterat, men när man ser denna bild från matchen mellan Villa Lidköping och Västerås kan man ju börja undra om klubban är magisk på riktigt.

Christoffer Edlund leder målligan i årets elitserie stort med 22 mål efter elva matcher, vara 15 spelmål och sju hörnmål. Det är sju mål mera än Martin Söderberg, Broberg/Söderhamn, och Erik Pettersson, Bollnäs GIF, har gjort. På den något oskarpa bilden från matchen mellan Villa Lidköping och Västerås SK i Sparbanken Lidköping arena ser det ut som Christoffer Edlunds klubba svävar över Västeråsspelarna. Magisk på riktigt?

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida