Fina resultat för hemmagymnasterna i Levo cup

Hanna Rydén och Sofia Redman vann samtliga deltävlingar i Svenska cupen i synkron trampolin klass 1. Foto: Urban Larsson.

Det blev fina resultat för gymnasterna från TK Levo när Levo cup avgjordes i Idrottens hus i Lidköping den gångna helgen. Tävlingen var även en av deltävlingarna i Svenska cupen.

Bland annat segrade Sofia Redman och Hanna Rydén i klassen synkron klass 1 för damer. De har i och med segern vunnit samtliga deltävling i år i Svenska cupen. Även Oscar Smith och Lukas Kjellén lyckades vinna sin klass i synkron för herrar. Oscar, som gjorde comeback efter flera års frånvaro från tävlande, lyckades även knipa en fjärdeplats i klass 1 för herrar. Vilhelm Billvén Edhammer och Oliver Arthursson blev tvåa i synkron klass 1 för herrar i Levo cup och de tog därmed hem en tredje plats totalt i Svenska cupen. Vilhelm Billvén Edhammer blev även tvåa totalt i svenska cupen i klassen singel trampolin klass 1.

Resultat:
Klass 1 herrar
4) Oscar Smith.
Klass 1 damer
3) Hanna Rydén (fd TK Levo), 5) Sofia Redman.

1) Sofia Redman/Hanna Rydén.
3) Vilhelm Billvén Edhammer/Oliver Arthursson.
Singel trampolin, klass 1 herrar
2) Vilhelm Billvén Edhammer.
2) Vilgot Åhlin.

TK Levo blev även trea totalt i klubbtävlingen för trampolin 2022.

Oscar Smith och Lukas Kjellén tog hem förstaplatsen i synkron klass 1 under Levo cup. Foto: Urban Larsson.
Vilhelm Billvén Edhammer och Oliver Arthursson blev totaltrea i synkron trampolin klass 1 i Svenska cupen. Foto: Urban Larsson.
Oscar Smith gjorde comeback och belönades med en fjärdeplats i klass 1 och en seger i synkron klass 1 i par med Lukas Kjellén. Foto: Urban Larsson.
Vilgot Åhlin hoppade hem en fjärdeplats i finalen i klass 3 pojkar. Foto: Urban Larsson.
Isak Oldin blev trea i klass 2 pojkar. Foto: Urban Larsson.
Sofia Redman presenterades för publiken i Idrottens hus. Foto: Urban Larsson.
Prispallen i klassen synkron klass 1 herr där TK Levo tog både guld och silver. Foto: Urban Larsson.