Storseger för HCL hemma mot Nittorp

HCL besegrade på onsdagskvällen Nittorp med 8-1. Oliwer Fjellström stod för två av målen. Foto: Urban Larsson.

På onsdagskvällen mötte HC Lidköping Nittorps IK i ishallen i Lidköping och det blev storseger med hela 8-1.

HCL följde upp senaste 6-3-segern mot Kungälv med att vinna med 8-1 mot Nittorp på onsdagskvällen. HCL tog ledningen redan efter 56 sekunder och hade en 8-0-ledning innan Nittorp lyckades få till en reducering med endast nio sekunder kvar av matchen. Oskar Back och Oliwer Fjellström blev bästa målskyttar med två mål vardera.
Nästa match för HC Lidköping är borta mot Nässjö nu på söndag.

Hockeytvåan södra A fortsättning
HC Lidköping-Nittorps IK 8-1 (3-0, 1-0, 4-1)
Första perioden: 1-0 William Johansson (0.56), 2-0 Victor Thilander (11.42), 3-0 Oskar Back (14.40).
Andra perioden: 4-0 Oliwer Fjellström (10.56).
Tredje perioden: 5-0 Viktor Svedberg (2.11), 6-0 Oliwer Fjellström (6.48), 7-0 Oskar Back (13.06), 8-0 William Johansson (15.14), 8-1 Jesper Karlsson (19.51).
Skott: 38-33 (12-10, 12-9, 14-14).
Utvisningar: HC Lidköping: 2×5 min. Nittorps IK: 2×2 min, 1×5+20 min.
Domare: Christofer Rydell.