Nya framgångar för konståkarna i A-serien

Meja Axelsson, Milla Berggren, Elsa Tengbom, Livia Ljungblom, Tyra Rundin, Sigrid Bergsten, Maria Brandell, Hilda Axelsson och Wilja Ljungblom. Foto: Privat.
I Jönköpings ”Vätterkristallen” blev det personbästa i både det korta och långa programmet för 14-åriga Milla Berggren i klassen U15 A. Sammanlagt belönades hon med 72,42 poäng, vilket resulterade i en sjätte plats av 23 åkare. 


Av de 29 startande i A-klassen för juniorer lyckades Livia Ljungblom knipa en 13:e plats efter att hon fått 79,07 poäng av domarna, Tyra Rundin tog en 16:e plats med 73,52 poäng och Meja Axelsson placerade sig på en 18:e plats med sina 72,90 poäng. 
Helgen innan visade Elsa Tengbom, Lowe Antila, Wilja Ljungblom, Sigrid Bergsten, Hilda Axelsson och Maria Brandell upp sina fina program på Billingestjärnan i Skövde. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida