Villa vägrar att förlora – besegrade Broberg/Söderhamn

Tim Persson är snabb på skridskorna och effektiv framför motståndarmålet. Tre mål blev det från hans klubba mot Broberg/Söderhamn. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping hade som väntat inga problem att besegra Broberg/Söderhamn när lagen möttes i Sparbanken Lidköping arena på onsdagskvällen.

Villa startade starkt mot Broberg/Söderhamn och hade en 3-0-ledning efter 20 minuten. Broberg, som för dagen saknade flera tongivande spelare, lyckades dock reducera två gånger om och i paus var ställningen 3-2 till hemmalaget.  Villa startade även andra halvleken på ett bra sätt och kunde gå ifrån i målprotokollet. Matchen slutade 8-2 efter att både Tim Persson och Christoffer Edlund blivit tremålsskyttar. Övriga mål gjordes av Felix Pherson och Martin Karlsson. Noterbart är att Villamålvakten Anton Johansson fick en assistpoäng när han med ett långt utkast serverade bollen till Christoffer Edlunds 5-2-mål. Nästa match för Villa är borta mot Vänersborg nu på fredag.

Bandy
Elitserien
Villa Lidköping BK-Broberg/Söderhamn 8-2 (3-2)
1-0 Tim Persson (7), 2-0 Felix Pherson, hörna (20), 3-0 Christoffer Edlund (21), 3-1 Fritiof Hagberg (33), 3-2 Jesper Öhrlund, straff (36), 4-2 Christoffer Edlund (47), 5-2 Christoffer Edlund (56), 6-2 Tim Persson (65), 7-2 Tim Persson (77), 8-2 Martin Karlsson (80).
Hörnor: 12-6 (6-3).
Utvisningar: Villa Lidköping BK: 2×10 min. Broberg/Söderhamn: 2×10 min.
Domare: Jonas Kandell.
Publik: 2 712.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida