Villa hittade tillbaka till vinnarspåret – vann med 8-1

Ida Friman gjorde två mål när Villa besegrade Skirö med 8-1. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping är tillbaka som vinnare. Efter den senaste förlusten mot Västerås hittade Villa tillbaka till vinnarspåret när man på torsdagskvällen besegrade Skirö AIK med 8-1.

Efter den första perioden mot Skirö såg det ut som det skulle bli en jämn match, ställningen var då 2-1 till Villa efter mål av Ida Friman och Sanna Gustafsson. I inledningen av den andra halvleken lossnade det dock rejält. Villa gjorde tre mål på mindre än sex minuter och gick ifrån till 5-1. Villa ägde även resten av matchen och kunde till slut vinna med 8-1. Nästa match för Villa är hemma mot Västerås SK den 6 januari och då har Villa chans att ta revansch för den senaste förlusten.

Elitserien dam
Skirö AIK-Villa Lidköping BK 1-8 (1-2)
0-1 Ida Friman (11), 0-2 Sanna Gustafsson (17), 1-2 Emma Nilsson, hörna (28), 1-3 Sanna Gustafsson, hörna (51), 1-4 Ellen Nilsson (53), 1-5 Ida Friman (57), 1-6 Ellen Nilsson (66), 1-7 Emma Ahlander, hörna (90), 1-8 Agnes Ögren (92).
Hörnor: 1-2.
Utvisningar: Skirö AIK 1×10 min. Villa Lidköping BK –
Publik: 133.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida