Man avliden efter trafikolyckan vid Sävare

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades klockan 12.28 på måndagen till en trafikolycka med en lastbil på riksväg 49 vid Sävare, mellan Lidköping och Vinninga. Nu är det bekräftat att föraren av lastbilen, en man född 1957 som är norsk medborgare, avled i samband med olyckan.

En lastbil körde på måndagen av vägen och välte på riksväg 44 i höjd med Sävare. Chauffören av lastbilen ska på något sätt ha kastats ur hytten och hamnat i kläm under lastbilen. Mannen, som först först fick tas loss, fördes med ambulans till sjukhuset i Lidköping. Han bedömdes då vara allvarligt skadad. Vid 21-tiden på måndagskvällen bekräftades att mannen avlidit av sina skador. Lastbilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning. Olyckan kommer att utredas och polisen kan därför inte gå in på hur olyckan kan ha gått till och anledningen till olyckan. Anhöriga har nu underrättats om dödsfallet. 

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Swisha gärna fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa, men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss och i arbetet med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida