Dikeskörning ledde till olaga hot

Vid 19-tiden på tisdagskvällen körde en man i 20-årsåldern av vägen med sin bil på Härenevägen vid Majåker och därefter ska han ha hotat en annan bilist.

Efter att mannen kört i diket ska ha försökt att stoppa andra bilister och i samband med att en man stannar bilen blir 20-åringen hotfull och uttalar att han har en kniv på sig. Polis larmades till platsen och när patrullerna anländer försöker mannen att springa iväg, men polisen lyckas stoppa honom. Mannen visiteras men någon kniv påträffas aldrig, så mannen släpptes efter att polisen kunnat styrka hans identitet. Mannen är nu misstänkt för olaga hot, han är dock inte misstänkt för något brott i samband med själva trafikolyckan.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida