Hund påkörd av bil – avled på platsen

Klockan 07.49 på torsdagsmorgonen larmades polisen till riksväg 49 vid Hasslösa där en lösspringande hund befunnit sig på vägen och blivit påkörd av en personbil.

En lösspringande hund blev på torsdagsmorgonen påkörd av en personbil på riksväg 49 och avled på platsen. Föraren av personbilen, som även var den som larmade polisen, ska ha klarat sig utan skador. Polisen har fått tag i hundägaren och informerat om händelsen.
– Det ska inte ha varit någon jakthund, utan en hund som kommit lös, säger Per Larsson, stationsbefäl vid polisen i Lidköping.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja vårt arbetet att bevaka allt som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida