Körde in i refug på Hallgatan

Klockan 10.37 på söndagsförmiddagen larmades ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på Hallgatan i Lidköping.

En personbil hade kört in i en refug och en vägskylt i höjd med Ågårdsvallens konstgräsplaner. Föraren, som ska ha varit själv i bilen, klarade sig utan skador. Föraren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida