Scenförändring när Villa besegrade Frillesås

Johan Löfstedt gjorde tre av målen när Villa Lidköping besegrade Frillesås BK med 8-5. Arkivfoto: Urban Larsson.

På fredagskvällen åkte redan klara seriesegraren Villa till Halland och Sjöaremossens is för utomhusmatch mot bottenlaget Frillesås BK.

När lagen möttes senast vann Villa med 9-2 och när Villas målkung Christoffer Edlund, som för övrigt fyllde år idag, inledde målskyttet redan i den 3:e minuten såg det att ut att bli liknande siffror. Villa var påkopplat från start och det dröjde inte länge förrän det var 2-0 när Joel Broberg fick in bollen i en rörig situation framför mål. 3-0 satte Christoffer Edlund efter en fin framspelning av Martin Karlsson. Johan Löfstedt pricksköt in 4-0 ur dålig vinkel från högerkanten. Då tog hemmalaget timeout. Timeouten hjälpte föga då Villa utökade till 5-0 när Johan Löfstedt gjorde sitt andra mål för dagen från nära håll, och då trodde nog de flesta att matchen var avgjord. Frillesås fick dock till en reducering, innan Felix Pherson kunde göra 6-1, som också blev halvtidsresultatet. Den andra halvleken inleddes med att Frillesås reducerade två gånger om innan Johan Löfstedt kunde skjuta in sitt tredje mål för dagen till 7-3. Frillesås gav sig dock inte och i den 82:a minuten var ställningen 7-5 till Villa. Då klev Christoffer Edlund in i handlingen igen och avgjorde med sitt 8-5-mål. Nästa match för Villa är nu på tisdag hemma mot Vetlanda BK.

Bandy
Elitserien
Frillesås BK-Villa Lidköping BK 5-8 (1-6)
0-1 Christoffer Edlund (3), 0-2 Joel Broberg (8), 0-3 Christoffer Edlund (16).0-4 Johan Löfstedt (20), 0-5 Johan Löfstedt (25), 1-5 Markus Fremstad (37), 1-6 Felix Pherson (40), 2-6 Fredrik Johansson (51), 3-6 Tero Liimatainen (52), 3-7 Johan Löfstedt (52), 4-7 Oskar Lundgren, hörna (76), 5-7 Linus Jönsson (82), 5-8 Christoffer Edlund (88).
Hörnor: 9-8 (4-3)
Publik: 570.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida