Lidköpingsbo begärs häktad för grovt olaga hot


Den 38-årige man från Lidköping som i helgen hotade sin sambo har nu begärts häktad, misstänkt för grovt olaga hot och övergrepp i rättssak.

Mannen och kvinnan är från Lidköping, men händelsen inträffade på en mindre ort i Grästorps kommun i fredags kväll. Mannen är även misstänkt för övergrepp i rättssak, en händelse som ska ha skett i parets bostad i Lidköping samma kväll. Mannen, som först var anhållen i frånvaro, anhölls vid 11-tiden på lördagsförmiddagen. I häktningsframställan begärs att mannen åläggs med restriktioner under häktningstiden då det annars finns risk att den misstänkte undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar utredningen. Man anser även att det finns risk för att mannen fortsätter sin brottsliga verksamhet.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida