Solsken och åtta plusgrader till helgen

På söndag väntas det bli åtta plusgrader och solsken. Foto: Pixabay.

Har du tröttnat på kyla, snö och moln och längtar efter lite varmare väder och solsken? Håll ut, det är på gång.

Enligt SMHI kommer har vi en vecka framför oss med mulet väder, nattemperaturer runt nollan och några plusgrader på dagarna, men redan till helgen väntas det komma in varmare väder i vårt område. På lördag ska det enligt prognosen komma regn men på söndag väntas det klarna upp och bli en dag med åtta plusgrader och strålande solsken. Det för årstiden varma vädret väntas hålla i sig hela söndagen och även i inledningen av nästa vecka. Det är alltså hög till att leta fram solglasögonen, om du inte redan gjort det.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida