Villa obesegrade i Sparbanken Lidköping arena

Alexander Härndahl gjorde tre mål när Villa besegrade Vetlanda med 9-3. Foto: Urban Larsson.

På tisdagskvällen spelade Villa sin sista hemmamatch i årets elitserie och det blev ännu en komfortabel seger när Vetlanda besegrades med 9-3 hemma i Sparbanken Lidköping arena.

Trots att Villa Lidköping redan vunnit elitserien överlägset slår man inte av på takten och på tisdagskvällen tog man ännu en seger. Via 4-1 efter den första halvleken kunde Villa till slut vinna med 9-3. Bäste målskytt för dagen var Alexander Härndahl med tre mål. En match återstår nu av årets elitserie, innan slutspelet drar igång, och för Villas del har man kvar att möta Sandvikens AIK på bortais den 10 februari. Seger även där så är Villa obesegrade i årets elitserie med 22 vunna matcher och två oavgjorda efter 24 spelade omgångar. Inför sista omgången leder Villa serien på 44 poäng, före Västerås på 32 poäng och trea är Bollnäs med 30 poäng.

Bandy
Elitserien
Villa Lidköping BK-Vetlanda BK 9-3 (4-1)
1-0 Alexander Karlgren (8), 2-0 Martin Johansson, hörna (15), 3-0 Christoffer Edlund (34), 3-1 Axel Ekholm (43), 4-1 Alexander Härndahl (44), 5-1 Joel Broberg (47), 5-2 Vladimir In-Fa-Lin (52), 6-2 Alexander Härndahl (62), 7-2 Christoffer Edlund, straff (64), 7-3 Emil Nordström (75), 8-3 Tim Persson (86), 9-3 Alexander Härndahl (87).
Hörnor: 10-9 (7-3).
Utvisningar: Villa Lidköping BK: -. Vetlanda BK: 1×10 min.
Publik: 2 310.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida